stenalder_mk

Når mænd og kvinder kommunikerer

… skaber det trivsel, bundlinje og innovation.

Nu er bogen her, som gør dig klogere på netop de forskelle, som skaber den dynamik og resultater på jobbet – hvis vi erkender dem, anerkender dem og bruger dem.

Læs mere om forskellene på mænd og kvinder »

Kvinder og mænd på arbejdsmarkedet

Diversitet – mænd og kvinder på arbejdsmarkedet

Vi arbejder med temaet diversitet ud fra en helt ny vinkel: Vi formidler banebrydende viden om mænd og kvinder på arbejdsmarkedet – til organisationer og virksomheder. Vi punkterer fordommene og skaber grobund for virkelig forandring.

Læs mere om mænd og kvinder på arbejdsmarkedet »

Karriere spot for kvinder

Kvinder og karriere – work life balance

Vil du videre – med dig selv og din rolle på arbejdsmarkedet? Der er så mange fantastisk kompetente kvinder – og alt for mange af dem sætter deres lys under en skæppe, når det gælder arbejdslivet. Vi har skræddersyede forløb, som sætter ind der, hvor din akilleshæl er. Vi arbejder med dig, så du kommer derhen, hvor du drømmer om.

Læs mere om kvinder og karriere »

Ledig   låst og uden inspiration?

Jobsøgning: Ledig låst og uden inspiration?

Vi sætter spot på lige det, der er brug for i din jobsøgning. Vi ved hvad, der virker for mænd – og for kvinder: Hvordan beskriver du dine kompetencer? Hvilke ord og eksempler bruger du? Hvordan er dit kropssprog og dit ydre? Fungerer dine ansøgninger? Vi tager fat i ’hele dig’ og sikrer, at du bliver styrket ’indefra og ud’.

Læs mere her om jobsøgning »

Seneste blogs