I påsken 2018 tager Jette Blok – gudsbenådet yogalærer og vist menneske – og jeg til Goa i Indien… gerne sammen med dig. Hvis du vil med, altså? Lad mig fortælle dig lidt mere om turen, så du forhåbentlig bliver fristet – både som kvinde i proces og som en aktiv, bidragende del af arbejdsmarkedet:

Forløbet her er ganske unikt sat sammen og findes endnu ikke andre steder. Det kombinerer ledelsesudviklingsforløb, yoga, meditation & netværk.

Det er relevant for dig som kvinde såvel for den virksomhed du dagligt er i. At være i Indien giver dig chancen for at få dig væk fra hverdagen, så du kan perspektivere bredere over emnerne – og gruppen du vil være med i vil give dig netværk og relationer for livet.

Du vil kunne implementere både værktøjer og yoga i hverdagen og i det moderne arbejdsliv, når du kommer hjem, til gavn for dig personligt såvel for den virksomhed, hvor du dagligt lægger dine dyrebare timer.

Rejsen er til dig som:

 • Er kvinde
 • Oplever ubalance mellem det maskuline og det feminine i samfundet
 • Tror på en indre balance og en ydre balance – og at vi skal skabe sammenhæng
 • Tror på, at der må være andre veje i livet, end den samfundet foreskriver
 • Gerne vil bidrage på en ny måde i samfundet
 • Gerne vil komme nærmere din kerne og vej
 • Er berøring med ledelse i hverdagen
 • Anerkender, at hoved og resten af kroppen har bedst af at være forbundet
 • Finder det udfordrende at være hele dig i verden
 • Er vild med yoga – eller har mod på at blive vild med det
 • Nyder stilhed og fordybelse
 • Ønsker indsigt i yoga, mindfulness og meditation
 • Trænger til en bedre sammenhæng mellem hjerne og resten af kroppen.

Dette er turen, der giver dig en helt unik oplevelse af fordybelse, nærvær, ro og refleksion i helt sublime omgivelser på et af verdens bedste og skønneste Yogaresorts i Indien. Selvom vi er et sted, hvor vandet er 28 grader og solen ligeså, så er dette et kursusophold – og vi har tænkt os at give dig ALT, hvad vi har, så du kan få så meget hjem som overhovedet muligt. Det gælder fra top til tå – og fra inderst til yderst. Dette er især en indre rejse, som indbyder til refleksion og fordybelse. At du så samtidig får tid til at slappe af på stranden, nyde en massage og den skønne mad, er en bonus oveni.

En typisk dag…

Du står op og mærker morgenvarmen. Iklæder dig behageligt yogatøj og gør dig klar til at mødes med gruppen til morgenyoga med Jette i Yogashalaen. Du starter dagen med morgensider i din notesbog og refleksion inden yogaen går i gang. Yogaen afsluttes med afspænding og meditation.

Herefter nyder du den overdådige brunch og fortsætter dagen med egen forkælelse. Forkælelse kan være på stranden, en gåtur, en massage eller noget helt fjerde.

Efter morgenmaden, mødes vi igen i Yogashalaen til workshop med Birgitte, som tager os både ud i samfundet og ind i din feminine kerne.

Efter workshop er der tid til DIG – og til at gøre lige, hvad du vil. En middagslur (som du garanteret ikke har taget i årevis)? En tur til stranden? Slentre til det lokale lille marked? En frokost på stranden? En massage? Et par timers yoga mellem 16-18? Det er op til dig.

Så ser du solen gå ned med en kølig cocktail eller juice i hånden, går tilbage til Ashiyana og nyder en overdådig aftenbuffet med masser af grønt og organisk mad.

Hver aften på Ashiyana er der en event kl. ca. 2015 – og hvis du har lyst til at deltage i den gør du det – eller du måske bare slapper af under palmerne i godt selskab med enten andre eller dig selv.

Turen kræver nysgerrighed, engagement – og naturligvis en villighed til at deltage aktivt i den gruppe, som du indgår i. Workshops lægger op til masser af fordybende samtaler og indsigter – både i fællesskab og i mindre grupper.

Mest af alt ønsker vi, at du får en indsigtsfuld tur – som er en lise for både sjæl og krop – og at du opdager nye dimensioner i dig, som kan bruges fremadrettet, når du når du igen skal tilbage til hverdagen.

Du får minimum 24 timers undervisning med mulighed for yderligere 14 timers yoga.

12 timer med yoga og meditation & 12 timer med workshops & øvelser med lederskab som nøgleord leveret af Jette Blok & Birgitte Baadegaard.

0745-0945
Morgensider
Yoga
Mindfulness
Meditation

0945-1030
Morgenmad

1030-1230
Overskrifterne for de 5 workshops er:
Din historie og kultur
Din biologi
Din indre leder
Din kommunikation
Din feminine essens

1230-1900
Egentid, afslapning, refleksionsopgaver & selvforkælelse – måske en massage, tur på strand og frokost

1900-2000
Middag på Ashiyana

2000-0800
Egentid

På ankomstdag er der fælles workshop med JB & BB, herunder velkomst ceremoni faciliteret af Ashiyana kl. 1530. Søndag den 1. april er der fælles morgenworkshop, afrunding & evaluering af forløbet.

Vi lægger op til, at vi spiser morgenmad & aftensmad sammen – men det er også vigtigt for os, at du får netop den ferie og tur, som du ønsker – så har du brug for at være mere med dig selv, så gør endelig det. Der skal være plads til det hele – mest af alt, plads til dig – og du behøver ej begrunde, hvorfor du har brug for lidt tid for dig selv.

Der vil blive lagt timer ind en dag med StilleStund. Typisk en dag efter endt workshop til yogaen starter morgenen efter. Du vil se tidspunktet på det endelige program. Det er naturligvis frivilligt at deltage i StilleStund – vi anbefaler det dog, da det er vores erfaring, at det giver dybere refleksioner både mens du er i det – og også i tiden efterfølgende.

Der vil være en hel fridag midt i forløbet og vi vil lørdag aften en fælles middag uden for Ashiyana.

Udbytte af workshops med Birgitte

 • Du bliver opmærksom på hvordan historien stadig ånder dig i nakken
 • Du lærer veje til at styrke din kommunikation
 • Du bliver bevidst om din naturlige rytme
 • Du bliver opmærksom på fordelene ved at dele i poler og modsætninger
 • Du opdager ”the missing link” i dit liv
 • Du får defineret din egen indre leder
 • Du vil se dine egne behov tydeligere og kunne integrere dem i et fællesskab
 • Du får lys på dine egne blindspots

Workshops består af både oplæg og øvelser. Vi vil gerne have, at du kommer på banen – så hold dig ikke tilbage med input. Du kommer hjem med konkrete redskaber, du kan integrere i din hverdag – og er blevet klogere på både dig selv, dit nærsamfund og verden omkring dig. Vi håber at give dig en masse AHA oplevelser og indsigter – og mon ikke også, at du selv supplerer med et par til resten af gruppen.

Udbytte af yoga med Jette

 • Du mærker din krop endnu mere
 • Du forøger din smidighed og styrke
 • Du opnår et mere frit åndedræt
 • Du mærker, at dit hoved og din krop er mere EN
 • Du mærker en ro på en ny måde og vil være i stand til at genfinde roen selv
 • Du mærker meditation
 • Du lærer om mindfulness
 • Du kommer H J E M til dig

Den yoga der undervises i tager udgangspunkt i Hatha, som er yogaens grundstamme. Der drysses vinyasa/flow på. Der vil være masser af dybe stræk – langsomme bevægelser og åndedrætsøvelser – og alle kan være med. Jette har dyb indsigt i hensynstagende yoga – og vil være meget opmærksom på D I G undervejs. Det kræves ikke, at du har prøvet yoga før – og du behøver ikke være speciel smidig (som mange tror). Du vil også hver dag meditere og mærke effekten af mindfulness. Yoga er for alle – også den yoga, som Jette underviser i. Du vil måske mærke din krop som aldrig før – det er en gave i en tid, hvor mange mennesker, er så meget i hovedet. Kom hjem. Yogaen vil hænge sammen med de daglige workshops med Birgitte, så du vil mærke en rød tråd i forløbet

Praktiske oplysninger

 • Der er 18 pladser
 • Hvis I er 2, der bor sammen sparer I lidt på indkvartering
 • Ashiyana er røgfri & alkoholfri, udenfor må der dog gerne nydes begge deleSkal du med?
  Du betaler kursuspris ved tilmelding:
 • Pris til og med 30. oktober 2017
  5.799,00 pr. personHerefter er kursusprisen
  6.799,00 pr. person

Kursuspris betales ved tilmelding – indbetaling kan deles i 2 rater efter aftale, del 2 skal i så fald være indbetalt senest 30 dage efter første indbetaling. Ved tilmelding efter 1. februar 2018 betales dog fuldt beløb ved tilmelding.

Samlet set kan du gøre turen fra 14.999 inkl. fly, egen bolig, morgenmad, aftensmad & kursus – hvis du er hurtig. Ellers stiger prisen stille og roligt pga. flypriserne.

Bolig skal betales 15. januar 2018, du modtager særskilt info herom.

Der tages forbehold for kursændringer og flypriser (Ashiyanas priser er i euro både her og på hjemmesiden).

Bolig inkl. halvpension pr. person for 7 overnatninger (2018 priser):
Bambushytte single 490 euro
Bambushytte delt 435 euro
Eco lodge træhytte single 735 euro
Eco lodge træhytte delt 490 euro
Palm grove single 805 euro
Palm grove delt 560 euro

Suiter kan bookes på forespørgsel og ved betaling af depositum up-front (35 %).

Du booker selv fly. Flybillet koster fra 4.500 med 2 stop og fra 6.500 med et stop (priserne stiger betragteligt, som vi kommer nærmere afrejse og ender i 2018 på 16-18.000). Så vent ikke for længe.

Jette og jeg rejser med Qatar – 1 stop og anbefaler, at du gør det samme (ud den 24. marts formiddag og hjem den 2. april tidlig morgen). Du kan sagtens forlænge turen, hvis du ønsker nogen dage på egen hånd.

Andre udgifter du skal regne med er:
Vaccinationer ca. 1.000 (stivkrampe og hepatitis A)
Visum ca. 380
Frokost koster typisk 30-50 kr. pr. dag
Lommepenge til massage, smykker, tørklæder, buddhaer og hvad du ellers lyster…
Ashiyana ligger ca. 1,5 times kørsel fra lufthavnen taxa koster ca. 160 kr.

Vi holder en række informationsmøder, hvor du kan høre mere om turen ganske uforpligtigende. Du kan også sende os en mail, hvis du er interesseret og modtage de generelle betingelser for turen og mere uddybende information om stedet. Du er også velkommen til at ringe til os for at høre mere.

Informationsmøder afholdes på Bregnerødvej 148 A, 3460 Birkerød – alle fra 19.00-20.30. Det næste er onsdag den 11. oktober kl. 19-20.30 i Baadegaards kontorer.

Tilmelding til møderne sker på birgitte@baadegaard.dk eller et ring: 29275348.

Kontakt Jette Blok for info om Indien, yoga, bolig & generelle betingelser for turen på 23314002 eller på info@jetteblok.dk
Kontakt Birgitte Baadegaard for info om workshops & infomøder på 29275348 eller på birgitte@baadegaard.dk

Jette og jeg glæder os til en berigende livsrejse sammen med dig.

Kærligst

Birgitte

PS læs mere her om fantastiske Jette: www.jetteblok.dk

Kategorier: Mænd og kvinder på job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *