Foredrag, workshops og surveys – om mænd og kvinder på arbejdsmarkedet

Foredrag: God ledelse bygger på god kommunikation, men når det handler om kommunikation mellem mænd og kvinder, er det ofte nemmere sagt end gjort. Vi kender alle sammen til de misforståelser, der kan opstå hvad enten, det er på arbejdspladsen eller i parforholdet. Vi spilder dyrebar tid hver gang. Måske er det her Danmarks produktivitetsproblem i virkeligheden ligger begravet?

Der bliver i fremtiden brug for at kunne tiltrække de bedste og kvikkeste mænd og kvinder. Og det kan være en ledelsesmæssig udfordring. Derfor bliver forskellene mellem mænd og kvinder og den måde, vi opfatter verden på, interessant. Vi er nemlig dokumenterbart forskellige, og mænd og kvinder reagerer typisk forskelligt i mange situationer. Hvor er de klassiske faldgruber mellem mænd og kvinder – og hvad skal man som kvinde og som mand være særlig opmærksom på i forskellige ledelsessituationer?

Gennem dybdeborende surveys og en unik indledende undersøgelse tager vi den uformelle ‘diversitets-temperatur’ i jeres organisation med det formål at sætte et skræddersyet forløb i gang – for en afdeling, en ledergruppe eller hele organisationen.

Vi skaber bevidsthed om nogle af de typiske forskelle mellem mænd og kvinder og formidler hvordan, I bedst udnytter dem. Så er vejen banet for en nemmere hverdag med mindre bøvl og mere produktive medarbejdere.  Med andre ord: God forståelse mellem kønnene giver bedre bundlinje.

Book et foredrag en workshop – eller indled med at tage ‘diversitets-temperaturen’ på jeres organisation eller afdeling med vores unikke afklarende survey skræddersyet til hver enkelt virksomheds behov. Bliv inspireret med flere detaljer nedenfor:

 

Survey – Tag diversitets-temperaturen i organisationen

Før du som arbejdsgiver og organisation skal tage konkrete initiativer og lægge en diversitetsplan, er der meget at vinde ved at gøre forarbejdet ordentligt. Mange virksomheder er ikke bevidste om de uformelle rammer, som nu og da hæmmer arbejdet mellem mænd og kvinder, ligesom de heller ikke er klar over hvor, de konkret kan sætte ind for at styrke samarbejde og resultater gennem diversitet. Baadegaard har derfor udviklet en unik survey, som tager her-og-nu temperaturen i organisationen, og som afdækker hvor, udfordringer og styrker er. Vores undersøgelse kan anvendes både på afdelingsplan såvel som på tværs af afdelinger og funktioner. Vi skræddersyer forløbet, så det passer til hver enkelt virksomheds behov og ønsker – og sætter ind hvor, det er nødvendigt.

 

Foredrag – Forstå forskellen – og skab bedre bundlinje

Kom og hør mere om:
– Ordet JA
– Når mænd og kvinder stiller spørgsmål
– Når mænd og kvinder lytter
– Om komplementære styrker
– OBS punkter for et bedre samarbejde og styrkede resultater

Målgruppe
Nysgerrige mænd og kvinder i ledergrupper, bestyrelser, afdelinger – og alle andre, som vil inspireres og underholdes med spændende fif til fremtidens resultatskabelse.

Varighed
1 time – uden spørgsmål og debat
1 ½ time inkl. spørgsmål og kommentarer

 

Foredrag – Effektiv kommunikation mellem mænd og kvinder

Fordi den lille forskel er større end du tror…

Kom og hør mere om:

  • Spørgsmål – og hvad ‘sådan nogle gør’ for mænd og kvinder
  • Sætninger og ordvalg – og hvorfor vi ‘siger, som vi gør’
  • Effekten af at forstå ‘mandsk’ og ‘kvindsk’
  • Når kroppen taler med – eller tier stille
  • Når ord og krop skaber samling eller splittelse
  • Hvordan ord og krop kan drive et team og et projekt

Målgruppe Nysgerrige mænd og kvinder i ledergrupper bestyrelser afdelinger – og alle andre, som vil inspireres og underholdes med spændende fif til fremtidens resultatskabelse.

Varighed 1 time – uden spørgsmål og debat 1 ½ time inkl. spørgsmål og kommentarer

 

Workshop – Kvantespringet

Er du nysgerrig på at opleve forskellene mellem de to køn, og ønsker du at forstå mere? Så book en workshop til hele afdelingen eller alle jeres ledere i firmaet…

Om workshoppen
Uanset om du har hørt foredraget ’Forstå forskellen – og skab bedre bundlinje’ eller ej, er denne workshop noget for dig, hvis du

• Arbejder sammen med kolleger af det modsatte køn
• Er leder for en afdeling af det modsatte køn
• Har en leder af det modsatte køn
• Nu og da oplever støj i kommunikationen i løbet af din arbejdsdag – uden helt at forstå hvorfor
• Er nysgerrig af natur og tror på, at viden og indsigt kan gøre en forskel og kan skabe større fælles resultater
• Ønsker nogle fif til hvordan, du kan strømline kommunikationen der, hvor du arbejder

Igennem øvelser fakta og tankevækkende undersøgelser vil du få øget indsigt i dig selv og de mennesker, du arbejder sammen med. Du får også en vifte af konkrete redskaber, som du kan bruge på dit arbejde

Udbytte
• Du lærer at forstå din kollega medarbejder eller leder – i stedet for at (fejl)fortolke
• Du sikrer bedre resultater i teamwork og projekter, hvor I arbejder sammen
• Du forstår hvordan, du undgår misforståelser
• Du bliver en stærkere mægler og konfliktløser


Det siger kunderneDet siger kunderne

 

I november 2013  gennemførte Dansk Energi en lederkonference med temaet Mænd og kvinder. Forstå forskellene og bliv en bedre leder. På en dag med indlægsholdere som bl.a. Ulrik Wilbek og Hanne Bech Hansen, satte Birgitte Baadegaard spot på konkrete forskelle i sprog og adfærd hos mænd og kvinder. På den måde synliggjorde hun på underholdende vis hvor nemt, mænd og kvinder kan misforstå hinanden på en arbejdsplads som både ledere og medarbejdere. Jeg vil gerne takke for et glimrende oplæg. Tilbagemeldingerne fra tilhørerne var meget positive. Birgitte Baadegaard gjorde det rigtig godt og havde en god balance i forhold til at give både mænd og kvinder noget med hjem og tænke over. Kort og godt: En stærk optræden.

Rasmus Tengvad, Dansk Energi

Det siger kunderneDet siger kunderne

 

Skjold Birkerød Fodbold´s erhvervsnetværk ”Netværk og Fodbold” havde på seneste netværksmøde  foredrag om ”Kvinder i firmaledelsen”  af Birgitte Baadegaard. Det blev en forrygende aften med megen latter og kommentarlyst fra salen, som både blev udfordret og provokeret af en veloplagt Birgitte. Den efterfølgende debat vidnede om stor spørgelyst og  deltagelse fra tilhørerne så stor tak og en cadeau til Birgitte for hendes spændende foredrag og gode formidling. Med venlig hilsen Henrik Suhr