Test til dig, der er kvinde

Statistikkerne viser, at det er, når vi får en partner og får børn sammen, at rollerne og mønstrene virkelig kommer tydeligt frem. Nedenfor følger 10 situationer du som kvinde skal tage stilling til, hvis du har mand/partner og børn. Marker det svar, som ligger tættest på din forventede reaktion og gå videre til næste punkt. Når alle 10 spørgsmål er besvaret, trykker du på Vis Resultatet-knappen nederst. God fornøjelse!

1. Ingen i husstanden har haft tid til at vaske tøj de sidste 3 dage. Vasketøjskurven har været fuld de sidste 2 – og ugen inden var det dig, der tømte vasketøjskurven og hængte op. Hvad gør du?

Question 1 of 10

2. Din mands søster har fødselsdag i morgen. Han har ikke nævnt noget om gave eller kort. Hvad gør du?

Question 2 of 10

3. Der er ikke blevet gjort rent i huset i 1½ uge. Der ligger kæmpe nullermænd under sofaen, og grus knaser under skosålerne. Hvad gør du?

Question 3 of 10

4. Du og din mand er ved at male gavlene på jeres hus. Din mand kommer forbi med en bøtte maling og meddeler, at der ikke er mere af den lysegrå maling, så nu bruger han lige en lille nuance mørkere, ”så I kan blive færdige”. Hvad gør du?

Question 4 of 10

5. Det er din mands maddag i dag – og da du kommer hjem, får du serveret købt pizza, fordi han har haft travlt og blev forsinket. Hvad gør du?

Question 5 of 10

6. Da du tager dit barns madpakke ud af køleskabet om morgenen, opdager du, at madpakken er den samme som i går. Madpakken indeholder fiskepålæg, som har været ude og inde af køleskab og skoletaske adskillige gange det sidste døgn. Din mand fortæller, at han og barnet i går aftes aftalte, at den bare kunne bruges igen. Hvad gør du?

Question 6 of 10

7. Du har et vigtigt møde kl. 9 om morgenen og opdager, da I står op, at jeres barn er sygt. Hvad gør du?

Question 7 of 10

8. Du har et møde som varer til kl. 16.30 – din mand har også en lang dag. Det betyder,at en af jer først kan hente barnet kl. 17 i børnehaven. Hvad gør du?

Question 8 of 10

9. Din mand har taget morgentjansen, hvilket bl.a. indebærer at finde tøj til jeres to børn. Han dukker op i køkkenet med ungerne iført 1) blondekjole og gummistøvler og 2) grønstribede smækbukser og en rødternet T-shirt. Hvad gør du?

Question 9 of 10

10. Du skal til dit månedlige netværksmøde torsdag aften kl. 19. Hvad gør du?

Question 10 of 10