Jobsøgning, når du er ledig, kan være næste skridt i din karriereudvikling

Bliv bevidst om dig selv og dine kompetencer, så styrker du både din jobsøgning og udvikler du din karriere fremover

Jobsøgning som ledig kan gavne mig på længere sigt?!?!  Den påstand tror du måske ikke på lige nu, hvis du er i en fase, hvor du opfatter dig selv som ledig, låst og uden inspiration , uden tilstrækkelig respons og uden energi. Forståeligt nok – så er du blot en af mange ledige, som har brug for en vitaminindsprøjtning.

Hvad er årsagen til den passivitet og håbløshed, der nu og da rammer en ellers flittig og målrettet ledig som dig? Lad mig give dig et af mine yndlingscitater, som jeg flittigt bruger til de jobsøgende, jeg arbejder med – mænd såvel som kvinder. Det er et ganske enkelt Gajol citat med ukendt oprindelse, og det rammer plet:

’Ingenting at lave er det mest opslidende i verden – for man kan ikke lægge det fra sig og hvile lidt.’

Det er den stress – eller rettere, understress – der rammer dig og din opfattelse af dig selv, når du ‘ikke har noget at lave’. Hvilket du jo faktisk har – for der er jo ‘noget’ hele tiden. Jobs at søge, følge op på, skrive uopfordret til, ringe på, drikke kaffe på, netværke på. Det stopper aldrig. Ikke i hverdagen efter kl. 17 og ikke i weekenden. For måske er det der, jobbet – som jeg liiige skal ha’ gjort noget ved. Og den følelse jager – specielt, hvis en række afslag får motivationen til at dale.

Er det en følelse, du kan genkende? Har du brug for ny gejst og inspiration?  Kører jobsøgningen i den samme rille – og er du træt af melodien? Har du brug for at få styrket, hvad DU har at byde ind med – både nu og på sigt?

Vi griber fat i dig som et helt menneske – ser dig, udfordrer dig, og opfordrer dig til at teste grænser og prøve nyt. Læs mere om vores spændende initiativer og få ny energi.

Resume
Titel på artikel
jobsøgning ledig og karriereudvikling
Beskrivelse
Jobsøgning som ledig er en kunst. Den kunst kan du lære! Både fif og tricks, som er effektive på skrift - og tricks and tools, som virker, når du er til samtale på et ledigt job. Gode råd og redskaber, som i øvrigt generelt er yderst effektive i din videre karriereudvikling - uanset, om du har job eller ej.
Forfatter