Lorry

Se interview med Birgitte Baadegaard om diversitet i TV2 Lorry.

Mænd og kvinder på arbejdsmarkedet – eller med et andet ord, diversitet – kan sammen styrke både resultater og samarbejde, hvis vi forstår hvordan

Mænd og kvinder på arbejdsmarkedet agerer forskelligt – når de kommunikerer, leder projekter, leder en afdeling, processer information, debatterer, stiller spørgsmål, lytter, går til jobsamtale, søger et arbejde, formulerer sig… Vi er bare ikke opmærksomme på forskellene i erhvervslivet. Vi – både individer og arbejdsmarked – ved ganske enkelt for lidt, og derfor tænker vi ikke over at sætte tid og ressourcer af til at sætte os ind i det topaktuelle stof. Heller ikke, selvom der ligger en guldgrube og venter på os. Tror du på vores 2 grundlæggende påstande? At der er forskel på mænd og kvinder? Og at vi kan spinde guld på at arbejde bevidst med forskellene på arbejdsmarkedet – både det private og det offentlige?

Måske tror du snarere på, at mænd og kvinder er ens, når det kommer til stykket? At mænd og kvinder i bund og grund er ens – på arbejdsmarkedet og i øvrigt? At det hele skyldes socialisering? Hvis vi bare stimulerer drenge og piger på samme måde – giver dem brune flyverdragter på, klipper dem i kasserollefrisure, giver dem et nummer i stedet for et navn og en pind at lege med i stedet for biler og dukker – så ender vi med ens ’produkter’? Hvis det er din overbevisning, skal du ikke læse videre her på Baadegaard.dk.

Eller – derfor skal du måske netop læse videre? For at udfordre dig selv og den måde, du opfatter verden på. Verden – herunder arbejdsmarkedet – har nemlig brug for, at vi udfordrer den måde, vi tænker og arbejder på. At vi begynder at bruge de forskelle, som dokumenterbart findes mellem mænd og kvinder – ikke mindst på arbejdet. Dét er diversitet, når det er bedst!

Af samme årsag udbyder vi en række produkter, som skaber øget bevidsthed mellem kønnene og sikrer endnu bedre resultater og samarbejde på arbejdsmarkedet mellem mænd og kvinder – baseret på gensidig respekt og de styrker, vi hver i sær bringer i spil.

Resume
Lær at forstå din kollega af det modsatte køn
Titel
Lær at forstå din kollega af det modsatte køn
Beskrivelse

Mænds og kvinders adfærd på arbejdsmarkedet er forskellig. Hør mere om forskellene og lær, hvordan du kan udnytte dem i dette interview med Birgitte Baadegaard.