Når mænd og kvinder kommunikerer

Når mænd og kvinder kommunikerer
Forstå forskellen og skab bedre resultater

Nu er bogen her, som gør dig endnu klogere på optimal teamsammensætning, bedre trivsel og effektiv ledelse. Gennem både fakta og konkrete cases illustrerer bogen effektivt, hvordan du kan bryde autoreaktioner og fordomme – og dermed skabe nyt.

I løbet af de sidste år har jeg skrevet adskillige kronikker om bl.a. forskellen på mænd og kvinder. I en af dem causerer jeg over hvad, der ville ske, hvis vi alle blev opdraget og stimuleret helt ens. Ville vi så ende som ’ens produkter’ – uagtet vores køn?

I en anden causerer jeg over hvor, acceleratorknappen sidder hos henholdsvis mænd og kvinder – og hvad der skal til for at inspirere og motivere os på bedste vis.

I en tredje debatterer jeg hvad, det vil sige at ’være sit køn’ og hvordan præmisserne er for det på arbejdsmarkedet.

I en fjerde reflekterer jeg over hvor langsomt, udviklingen mellem mænd og kvinder på arbejdsmarkedet går og hvor lidt, der sker i samarbejdet og dialogen mellem mænd og kvinder. Både i afdelings- og ledelsesteams.

Jeg har kort sagt brændt for temaet i mange år: Hvordan lærer vi at bruge hinanden bedre? Hvordan bliver vi bedre til at værdsætte hinandens styrker og kompetencer – som køn? Herunder både de medfødte OG de tillærte forskelle mellem os?

Det har jeg nu skrevet en bog om. Du kan allerede nu få lov til at smugkigge i starten af bogen. Download indledningen og 1. kapitel her – eller gå ganske enkelt ind på Djøfs hjemmeside her og bestil bogen, hvis du allerede nu ved, du bare må læse hvert et ord. Eller du kan lade dig inspirere af tankevækkende links, artikler, undersøgelser og udsendelser om emnet her.

Har du kommentarer eller refleksioner efter endt læsning, hører jeg meget gerne fra dig med både spørgsmål og indspark, ligesom jeg altid meget gerne kommer ud og inspirerer en afdeling, en ledelsesgruppe eller et helt hus med mine klare budskaber:

Vi gør det godt – og vi kan gøre det endnu bedre!

Hvordan? Her følger løsningen i den ultrakorte version:

1) Erkend forskellene
2) Anerkend forskellene
3) Brug forskellene

Du kan også lade dig inspirere af denne video, som går lidt mere i dybden om emnet:
Når mænd og kvinder kommunikerer

God fornøjelse!