Hvornår har du sidst taget tid ud af din travle hverdag og reflekteret over, hvad der giver dig glæde, gejst og mening i jobbet? Skal 2018 være året, hvor du stiller skarpt på det arbejdsliv, DU virkelig drømmer om? Så er det tid til en Nytårsworkshop!

Søndag den 7. januar har du mulighed for at give dig selv en dag med seriøst, struktureret og sjovt karrierefokus!

I denne Nytårsworkshop bliver du guidet gennem en målrettet, dynamisk og energigivende proces, hvor du:

– Gør STATUS over dit arbejdsliv i 2017 – ser tilbage på året, der gik og sætter fokus på dine succeser, indsigter og de positive erfaringer, du har gjort dig.

– Tager temperaturen på, hvor du er lige NU i dit arbejdsliv.

– Formulerer VISIONEN for din jobudvikling i 2018 og får et klart overblik over, hvor dit fokus skal være i det kommende år.

– Sætter konkrete og motiverende MÅL for dine næste skridt på vejen til at realisere din vision.

Workshoppen er for dig, som gør dig tanker om dit arbejdsliv i 2018 – hvad enten du overvejer at skifte job eller branche, ønsker ny udvikling i din nuværende stilling eller er jobsøgende og ønsker øget fokus i jagten på det helt rigtige job.

Glæd dig til nogle intensive timer med:

• Et inspirerende oplæg, målrettede øvelser og personlig refleksion, hvis primære fokus vil være dit arbejdsliv, men også vil involvere andre vigtige områder af dit liv.

• Sparring og input fra en erfaren karriererådgiver, der lover, at det både bliver seriøst og sjovt!

• Personlig Karrieremappe 2018 med gennemarbejdet materiale og teknikker, som du kan arbejde videre med, når du kommer hjem.

• Uformel og afslappet atmosfære, hvor du møder andre, der ligesom dig er klar til at tage næste skridt hen i mod drømmejobbet.

Din workshopleder
Workshoppen ledes af undertegnede :-), erfaren karriererådgiver med 12 års coaching og undervisningserfaring på bagen. Jeg brænder for at rådgive og coache – ikke mindst kvinder, som ønsker udvikling i arbejdsliv og karriere.

Tid & Sted
Søndag den 10. januar 2016, kl. 10.00 – cirka 16.00 (måske går vi lidt over tid 😉
Bregnerødvej 148A – 3460 Birkerød

Pris 
700 kr. inkl. moms. Prisen inkluderer 6 intensive timer, personlig karrieremappe, snacks, sødt, grønt samt kaffe/te/vand. Du medbringer selv din egen frokost, da det jo er søndag.

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at sende en mail til Birgitte@baadegaard.dk. Bindende svar ønskes gerne inden den 31. december 2017, da forudsætningen for at gennemføre dagen er, at vi bliver mindst 10 deltagere.

Derfor – hvis du har en veninde, en kollega, en søster, som også har lyst til at deltage, så bring hende i spil.

Det er nemt – Mobilepay!
Din tilmelding er bindende, når du har betalt de 700,-. Ved afbud tilbagebetales 50 % af workshoppris. Ved mindre end 8 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Indsæt pengene på MobilePay:
29 27 53 48.

Jeg glæder mig til at se dig og ønsker dig et forrygende 2018 – workshop eller ej!

Kategorier: Kommunikation, kvinde, Ledelse, Mænd og kvinder på job og Værdier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *