Test –  Feminine Leadership Circle

Er du klar til en rejse ind i dig? En rejse til sider i dig, som du historisk set længe har gemt væk, og som måske har været glemt gennem generationer?

Verden har hårdt brug for – i både business, ledelse og i øvrigt – at kvinder og det feminine får en stærkere stemme. At vi som kvinder bliver mere bevidste om vores værd. Som kvinder.

Der en forudsætning: At vi som kvinder får kontakt til – og tillader os selv at få kontakt til – det feminine i os selv. At vi får opmærksomhed på sider af os selv, som alt for få af os bruger og vedkender os i hverdagen. Fordi der ikke altid er plads til dem – eller fordi de ligger for langt væk i os selv til at få fat på. Og det er på trods af, at det feminine er en styrke, der kan flytte bjerge – vel at mærke på en anden måde end (alene) gennem magt, ordrer og strategier.

Rejsen kræver, at du er nysgerrig. På din egen og kvinders historie og kultur. På din egen spiritualitet og lederform. På dig selv som skabende, kreativt menneske. Kort sagt – på dig selv. Og alle andre kvinder.

Tag testen og få en fornemmelse af hvor klar, du er til at gå videre med din egen og det feminines historie – og hvor parat, du er til at bruge nye (urgamle) sider af dig selv i din hverdag.

Testen består af 8 overskrifter med en række sætninger. For hver sætning skal du markere, om du kan nikke genkendende til den – eller ej. Sæt et kryds ud fra de sætninger, du kan mærke, vækker genklang. Der findes intet rigtigt eller forkert resultat – kun refleksion, når du har læst og krydset af.

Skriv endelig til os med refleksioner eller tanker, som dukker op undervejs. Det vil vi glæde os til…

Rigtig god fornøjelse!

Start test ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *